Glajenje in kitanje sten

Glajenje in kitanje sten obstoječih bivalnih prostorov ali novogradenj

V našem podjetju nudimo vrsto strokovnih storitev glajenja in kitanja sten tako obstoječih bivalnih prostorov kot novogradenj. Zavedamo se, da je dobro obdelana stena ključnega pomena za ustvarjanje udobnega in vizualno privlačnega prostora, zato smo zelo ponosni na ponudbo visokokakovostnih storitev, ki bodo presegle vaša pričakovanja.

Naša ekipa visoko usposobljenih in izkušenih strokovnjakov že leta zagotavlja vrhunske storitve glajenja in kitanja sten. Zagotavljamo vam strokovnost, znanje ter najsodobnejša orodja in opremo za doseganje najboljših možnih rezultatov.

Storitve, ki jih ponujamo

Naša ekipa strokovnjakov nudi vrsto strokovnih storitev za glajenje in kitanje sten, vključno z naslednjimi:

Za obstoječe zidove, ki zahtevajo gladko obdelavo, nudimo storitev posnemanja. Posnemanje je postopek nanosa tanke plasti ometa na obstoječo površino, da se ustvari gladek in raven zaključek.

Izvajamo storitev prekitanja sten, ki potrebujejo nov sloj ometa. To je lahko posledica poškodb, obrabe.

Izvajamo storitev suhega oblaganja sten, ki zahtevajo novo podlago. Suho oblaganje vključuje pritrditev mavčnih plošč na steno, kar ustvari gladko površino za barvanje ali lepljenje tapet.

Izvajamo storitve kitanja zunanjih sten. Kitanje vključuje nanašanje plasti cementa, apna ali akrila na zunanjo steno, da se ustvari zaščitni in estetsko prijeten zaključek.

Prednosti glajenja in kitanja

Z glajenjem sten in kitanjem lahko spremenite vsak prostor, ga naredite bolj vizualno privlačnega, čistega in zloščenega. Tukaj je nekaj prednosti glajenja sten in kitanja:

  1. Skrijte nepopolnosti

S pomočjo glajenja in kitanja lahko pokrijemo vse nepravilnosti ali napake na steni ter ustvarimo brezhibno in gladko površino.

  1. Izboljšanje vzdržljivosti

Omet pomaga povečati vzdržljivost stene in jo zaščititi pred obrabo.

  1. Izboljšanje akustike

Z glajenjem sten in kitanjem lahko izboljšate akustiko v prostoru, zmanjšate hrup ter ustvarite tišji in mirnejši prostor.

  1. Dodajanje vrednosti vaši nepremičnini

Dobro obdelana in polirana stena lahko doda vrednost vaši nepremičnini ter jo naredi privlačnejšo za potencialne kupce ali najemnike.

  1. Estetski videz

Z glajenjem sten in kitanjem lahko spremenite vsak prostor, ga naredite bolj atraktivnega. Ustvarite lahko tudi edinstven in eleganten videz, ki odraža vaš osebni slog.

Poskrbimo tudi za izolacijo

Nudimo storitve izolacije sten, ki zahtevajo dodatno izolacijo. To lahko pomaga zmanjšati stroške energije in ustvari udobnejši življenjski prostor.

Zakaj izbrati nas?

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali izbrati nas za vaše potrebe, kadar se odločate za kitanje sten.. Tukaj jih je le nekaj:

Imamo dolgoletne izkušnje na področju glajenja in kitanja sten. Imamo znanje in strokovnost za zagotavljanje najboljših možnih rezultatov.

Ponosni smo na zagotavljanje visokokakovostnih storitev, ki presegajo pričakovanja naših strank. Uporabljamo samo najboljše materiale ter najsodobnejša orodja in opremo, da zagotovimo najboljšo možno končno obdelavo.

Verjamemo, da je odlična storitev za stranke ključna za gradnjo dolgotrajnih odnosov z našimi strankami. Poslušamo vaše potrebe in zahteve ter tesno sodelujemo z vami, da zagotovimo vaše popolno zadovoljstvo.

Zagotavljamo konkurenčne cene

Ponujamo konkurenčne cene za vse naše storitve brez kompromisov pri kakovosti. Verjamemo, da si vsak zasluži lepo in kvalitetno obdelano steno po dostopni ceni.

Potrebujete kakovostna notranja slikopleskarska dela?

Kontaktirajte nas!

Blog

Cena

Cena Kakšni so stroški slikopleskarskih storitev? Na novo prepleskano stanovanje je lahko vir navdiha in

Poglej več

Barve doma

Barve doma Kako izbrati prave barve za notranjost sten vašega doma? Pri dizajnu notranjosti vašega

Poglej več