Notarnja slikopleskarska dela

Preobrazite svoj dom

Ali potrebujete spremembo? Profesionalno izvedena notranja slikopleskarska dela vam omogočijo, da v najkrajšem času poskrbite za popolno in celostno preobrazbo vašega bivalnega okolja.

Potrebno se je zavedati, da urejen bivalni prostor igra ključno vlogo pri človekovem splošnem dobrem počutju in zadovoljstvu. Z našim strokovnim znanjem in izjemnimi storitvami vam lahko pomagamo spremeniti vaš dom tako, da se boste v vseh prostorih počutili odlično.

Uporabljamo le najboljše barve

Materiali, uporabljeni v procesu slikopleskarstva, so enako pomembni kot spretnost izvajalca. Barva mora biti namreč skrbno izbrana, da ustreza namembnosti prostora in materialom, poleg tega pa zagotavlja vzdržljivost in dolgotrajnost. Naše sodobne barve so izjemno kakovostne in podaljšujejo življenjsko dobo notranjih sten vašega doma.

Pomoč in svetovanje

Naš cilj je, da vam čim bolj olajšamo postopek izbire barve, zato vam pomagamo z nasveti in barvno lestvico, s pomočjo katere lahko izberete barve, ki vas bodo razveseljevale v prihodnjih letih.

Skrbna zaščita prostorov

Preden se lotimo pleskanja, poskrbimo, da vaše pohištvo, tla in druge vidne elemente zaščitimo s plastičnimi prevlekami in folijami. Poskrbimo tudi, da so oboki in cevi ustrezno zaščiteni in polepljeni s pleskarskim trakom. Ves čas projekta vzdržujemo urejen delovni prostor in pospravljamo za seboj. Po končanem delu izvedemo temeljito čiščenje, da bo vaš prostor čist in urejen.

Kontaktiraj nas

Hitri kontaktni obrazec