Pleskanje kovinskih konstrukcij

Izberite kakovostne storitve po meri

Nudimo vam visokokakovostne storitve pleskanja za vse vrste kovinskih konstrukcij, vključno z zunanjimi ograjami, notranjimi ograjami, vrati itd. Imamo bogate izkušnje pri barvanju kovin in uporabljamo najnovejše tehnike in opremo, da vsakokrat zagotovimo brezhiben končni rezultat.

Natančnost od prvega do zadnjega koraka

Postopek začnemo s temeljitim čiščenjem kovinske površine, da odstranimo umazanijo, rjo ali ostanke, ki bi lahko motili oprijem barve. Nato uporabimo poseben temeljni premaz, ki je zasnovan tako, da se veže na kovino ter ustvari gladko in enakomerno podlago za zaključni premaz.

Na izbiro je široka paleta barv

Ponujamo široko paleto barv za kovinske konstrukcije, vključno z visokim sijajem, polsijajnim in mat zaključkom v različnih barvah. Pomagali vam bomo izbrati popolno barvo in obdelavo, ki bo dopolnila celoten slog in estetiko vašega objekta.

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Naš cilj ni samo izboljšati videz vaših kovinskih konstrukcij, ampak jih tudi zaščititi pred rjo, korozijo in vremenskimi vplivi. Uporabljamo visokokakovostne barve in premaze, ki so posebej zasnovani za zunanjo uporabo in lahko prenesejo tudi najtežje vremenske razmere.

Če iščete zanesljive in profesionalne storitve barvanja kovin, ste na pravem mestu! Kontaktrajte nas, da se dogovorimo za posvet.

Kontaktiraj nas

Hitri kontaktni obrazec